Őstörténetünk fejezetei

Friss topikok

  • FIGO: Szégyen, hogy ilyet szemetet minden következmény nélkül le lehet írni! Meg vagyok döbbenve! (2012.02.28. 22:07) Teremtéstörténet
  • kishuje: :) (2009.08.13. 20:01) Bemutatkozás

Teremtéstörténet

2009.08.13. 18:49 - seregay

Címkék: meleg

Először egy közismert vicc:
- Hogy kezdődik a melegek Bibliája?
- Ádám és Béla...


Nos, ha nem is Béla a másik szereplő, de mindenképpen férfi!

Nézzük csak: A héber Bibliában eredetileg Éva neve Hava.
A v és a b ún. bilabiális hangok, tehát beszédben könnyen cserélődnek (lsd. Habana-Havanna). A kemény b hang v-vé zöngésül, ami azt jelenti, hogy a b az ősibb.
Ennek megfelelően a Hava (mássalhangzókkal HV) eredeti alakja minden kétséget kizáróan HB volt, amit nem Haba-nak érdemes kiolvasni, hanem Hubának.

A Huba ősi magyar férfinév, és erősen fallikus jellegű. Hatodik honfoglaló vezérünkről, aki szintén e névre hallgatott, Anonymus azt írja, hogy tőle származott a Szemere nemzetség. Valójában inkább Szemérem nemzetségről van szó, amiből az derülhet ki, hogy Huba vezér fallikus kultuszt űzött. A Bibliában ugyanis gyakorta előforduló 'szemérem' (héberül bimvusajv) szó helyes fordítása: férfi nemi szerv.

A bibliai Huba másik formája a hettita viharisten, Heba, akit oroszlánon ülve ábrázoltak. A Magyar Gárda pajzsának szimbolikája ettől a homoszexuális istenségtől származik. Ugyanis a hettiták (hettita = hét ata, hét atya, a hét vezér) szintén magyar nyelvűek voltak. Az árpádsáv pedig Árpád vezér aktív homoszexuális lényének kifejeződése, ami pedig Heba istennel való önazonosulásából ered. Árpád Heba-kultuszt űzött, csakúgy mint Huba vezér, ami abból állott, hogy olyan rituális anális közösülést hajtottak végre Heba tiszteletére, amelyben Árpád képviselte az oroszlánt, Huba vezér pedig az oroszlán által meghágott férfit. Mivel a macskafélék hímvesszeje olyan rücskös, hogy a behatolás óhatatlanul a szövetek sérülésével jár együtt, ezért Árpád, rituális extázisában az erőszakos hímoroszlán szerepébe révült, ami által kemény behatolást végzett Huba vezéren. Ez vérrel járt együtt, de mint ismeretes, a teremtés meglehetősen erőszakos aktus (pláne, ha egy földi lény egy viharistenséget akar magáévá tenni), mégis szükség van rá a világegyensúly fenntartásához.

Az árpádsáv vörös vonalai ezért az anális behatolásból származó vérfolyamot szimbolizálják, ezüst, vagy fehér (eredetileg SZÜRKE) sávjai pedig magának a zavaros színű viharfelhőnek (Heba attribútumának) a megjelenítői. (Pink változatának keletkezését lsd. a Melegek Nyilai Kik vagyunk mi? rovatában.) Vagyis a Magyar Gárda pajzsáról nem hiányzik az oroszlán mellől Heba isten sem, csak más formában van jelen. A Gárda szimbolikája tehát egy olyan hagyományt őriz, amely szerint a világ teremtésében és fenntartásában kiemelkedő szerepe van egy földi hímnemű haragvó állat és egy természeti elem képében megjelenő, transzcendens nyugtalan hímnemű entitás közösülésének.

A bejegyzés trackback címe:

https://seregay.blog.hu/api/trackback/id/tr431307635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FIGO 2012.02.28. 22:07:00

Szégyen, hogy ilyet szemetet minden következmény nélkül le lehet írni! Meg vagyok döbbenve!


süti beállítások módosítása